Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm (8 Haziran Pazar)

Hep birlikte Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm'ü izledik. Gerçekten ortaya güzel bir senaryo ve eğlenceli bir dizi çıkmış. Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm ne kadar izlendi ? Dizi hakkındaki tüm gelişmeleri buradan sizlere aktaracağız.
Takipçilerimizin dikkatine Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm'ü izleyemeyen, kaçıran takipçilerimiz alt kısımda paylaştığımız youtube linkinden tek parça halinde izleyebilirler.

Çılgın Dersane Üniversite 1.Bölüm Tek Parça 

http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/cilgin-dersane-universitede-sezon-1-bolum-1-izle/18213

 Macera ve Eğlence ŞhowTV ekranlarında Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm ile artık başlıyor. Mojo, Fırıldak, Kurdela, Doktor, Mustafa Hoca'sı ve diğerleri evimizin özellikle pazar akşamlarımızın en büyük eğlencesi haline gelecek. Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takipçilerimize aktaracağımızı şimdiden belirtmek istiyoruz.

Çılgın Dersane Üniversitede Dizisi ilk bölüm'ün başlangıç saati 19.45 olarak açıklandı. Yayıncı kuruluş ŞhowTV'nin Resmi Canlı Yayın linkini dizimizin başlangıç saati'ne yakın bir dilimde burada paylaşacağız. İnternet üzerinden güncel olarak Çılgın Dersane Üniversitede 1.Bölüm'ü takip edebilirsiniz.
Ayrıca 1.Bölüm sonunda dizimizin tamamını internet üzerinden online bir şekilde izlemeniz için yine sizleri yönlendireceğiz. Çılgın Dersane Üniversitede Dizisi'ne fan sitesi olarak yayın hayatında başarılar diliyoruz. Umuyoruzki Bol Reyting'li bir yayın serüveni yaşar. Çılgın Dersane Üniversitede hakkındaki yorumlarınızı alt kısımdan yazabilirsiniz.